Summer Camp
Teen Camp

I'm going to rock the world!

Engels voor Bengels is taking me there

Aanmelden

I'm going to
rock the world!

Engels voor Bengels
is taking me there

Engels leren
Bij Engels voor Bengels gaan kinderen op een leuke en actieve manier met de Engelse taal aan de slag. Kijk hieronder welke mogelijkheden er zijn.

Meld je aan >

Op avontuur in het buitenland?

Bereid je voor!

Over Engels voor Bengels:

In 2010 ben ik gestart met Engels voor Bengels. Na jaren in het basisonderwijs te hebben gewerkt, als leerkracht en als remedial teacher, besloot ik om mijn passie, Engels onderwijzen aan kinderen, alle aandacht te geven. Naast de privé-lessen, groepslessen en expat-training ontstond ook het eerste Summer Camp in Blaricum. In de daarop volgende jaren groeide het aantal lessen gestaag en kwamen er steeds meer Summer Camp-locaties bij. In 2016 heeft ProEnglish het Teen Camp geïntroduceerd. Samen met een aantal zeer goede collega’s geef ik nu gedurende het jaar invulling aan alle lessen en trainingen en leiden we in de zomer de Summer- en Teen Camps in het land.  Ook deze zomer gaan we er voor zorgen dat de kinderen een onvergetelijk leuke en leerzame week beleven bij Engels voor Bengels. Hopelijk tot ziens bij één van de lessen of tijdens één van de Camps.

Miss Marie

Expat Lessen

Voorbereiden op onderwijs in het buitenland

Kinderen van ouders die als Expat naar het buitenland uitgezonden worden, verdienen een speciaal programma! Engels voor Bengels mag zich inmiddels specialist noemen in het voorbereiden van Expat-kinderen op hun verblijf op de Internationale School waar dan ook ter wereld.

Aan het begin van de lessenserie wordt gekeken wat het niveau van uw kind is. Tevens wordt bekeken wat de belevingswereld van uw kind is en naar welke plek op de wereld verhuisd gaat worden. Daarnaast nemen we eventueel contact op met de Internationale School waar uw kind les zal krijgen, om zo goed mogelijk aan te sluiten op het gewenste niveau.

De lessenserie is gericht op een zo vloeiend mogelijke overgang naar de nieuwe school. In de lessen worden ook elementen verwerkt uit de nieuwe leefomgeving, zodat ook deze overgang prettig verloopt. Het optimale lesprogramma voor uw kind! Afhankelijk van de beschikbare periode, en het gewenste niveau, wordt met u het aantal lessen besproken.