Summer Camp
Teen Camp

Learn English in a good way

full of fun and challenging activities

Aanmelden

Learn English in
a good way

full of fun and
challenging activities

Engels leren
Bij Engels voor Bengels gaan kinderen op een leuke en actieve manier met de Engelse taal aan de slag. Kijk hieronder welke mogelijkheden er zijn.

Meld je aan >

Meld je aan voor

Lessen volgen

Over Engels voor Bengels:

In 2010 ben ik gestart met Engels voor Bengels. Na jaren in het basisonderwijs te hebben gewerkt, als leerkracht en als remedial teacher, besloot ik om mijn passie, Engels onderwijzen aan kinderen, alle aandacht te geven. Naast de privé-lessen, groepslessen en expat-training ontstond ook het eerste Summer Camp in Blaricum. In de daarop volgende jaren groeide het aantal lessen gestaag en kwamen er steeds meer Summer Camp-locaties bij. In 2016 heeft ProEnglish het Teen Camp geïntroduceerd. Samen met een aantal zeer goede collega’s geef ik nu gedurende het jaar invulling aan alle lessen en trainingen en leiden we in de zomer de Summer- en Teen Camps in het land.  Ook deze zomer gaan we er voor zorgen dat de kinderen een onvergetelijk leuke en leerzame week beleven bij Engels voor Bengels. Hopelijk tot ziens bij één van de lessen of tijdens één van de Camps.

Miss Marie

Privé Les

Één op één lessen” met een privé-teacher.

De meest optimale lessen voor uw kind zijn “één op één lessen” met een privé-teacher. De teacher komt bij u thuis of op een andere overeengekomen plaats, zoals bijvoorbeeld school. Aan het begin van de lessenserie wordt gekeken wat het niveau van uw kind is.

Tevens wordt bekeken wat de belevingswereld van uw kind is. Graag vernemen we van u wat de doelstelling van de lessen is. De lessen worden vervolgens “custom-made” op uw kind afgestemd zowel wat betreft niveau, belevingswereld als doelstelling. Een lessenserie bestaat uit 10 lessen. Na deze 10 lessen wordt het resultaat met u geëvalueerd en worden de lessen mogelijk gecontinueerd. De lessen zijn vooral gericht op actief gebruik van de Engelse taal. Interactie, spelvormen, seizoengebonden thema’s, creatieve opdrachten zijn mogelijke les-items.

Indien u meerdere kinderen heeft, kan er gekeken worden of deze privéles met broertje(s)/

zusje(s) te combineren valt.

Groeps Les

Leren in een groep met een privé teacher

Speciaal als er meerdere kinderen zijn die les wensen, bestaat er de mogelijkheid tot groepsles. Gelijk aan privéles komt de teacher op een overeengekomen plaats, zoals bijvoorbeeld school.

 

Let op! U moet zelf een groepje samenstellen

 

Aan het begin van de lessenserie wordt gekeken wat het niveau van de kinderen is. Tevens wordt bekeken wat de belevingswereld van de kinderen is. Graag vernemen we van u wat de doelstelling van de lessen is. De lessen worden vervolgens “custom made” op de groep afgestemd zowel wat betreft niveau, belevingswereld als doelstelling. De lessen zijn vooral gericht op actief gebruik van de Engelse taal. Interactie, groepsopdrachten, spelvormen, het maken van een korte presentatie, een kookles zijn mogelijke les-items.

Lesprijzen Engels voor Bengels / Pro English

Een les duurt 60 minuten. De prijs is inclusief het op locatie komen van de teacher en het lesmateriaal. (Aanschaf van een leerboek gaat in overleg, kosten zijn niet inbegrepen.)

 

Aantal leerlingen en prijs per persoon
1 leerling > € 60, –
2 leerlingen > € 35, –
3 leerlingen > € 26,50
4 leerlingen > € 22,50
5 leerlingen > € 19, –

 

Mail voor informatie, groepen groter dan 5 leerlingen: planner@engelsvoorbengels.nl 

 

De les vindt plaats aan huis of op school.
Leerlingen die tegelijk les hebben, krijgen op hetzelfde niveau Engels les.